Het team voor 2018 bestaat uit de volgende teamleden

De teaminfo wordt de komende tijd verder aangevuld. Kom dus regelmatig hier terug!


We zijn nog op zoek naar teamleden!

Download HIER de openstaande vacatures

Renata Duut

Teamcaptain en Navigator

Ik ben Renata Duut 48 jaar en werkzaam als praktijkmanager bij Tandartsenpraktijk Dent2Dent in Hendrik Ido Ambacht.

Dit jaar wordt mijn tweede keer dat ik met deze mooie sponsor, estafette loop mee mag. Al jaren volg ik de Roparun vanuit mijn woonplaats Barendrecht en heb altijd al de wens gehad om aan dit mooie evenement mee te mogen werken.

Vorig jaar ben ik gevraagd om bij het team van Taxi Bakker Runners als navigator mee te gaan. Daar heb ik niet lang over na hoeven te denken en meteen volmondig ja op gezegd.Vorig jaar zijn we vanuit Hamburg vertrokken, het werd een fantastisch avontuur. Dit jaar gaan we vanuit Parijs en hoop ik wederom dat ik met mijn deelname een steentje bij kan dragen om mensen met kanker op diverse manieren te kunnen steunen. Buiten het mooie doel waar we het in eerste plaats voor doen hoop ik op een gezellig en onvergetelijk weekend!

Binnen het team van Taxi Bakker Runners hou ik mij bezig met het benaderen van sponsors. Houdt uw brievenbus dus in de gaten!

Steun dit mooie initiatief, iedere bijdrage is welkom.

Michel Sap

Loper


Ik ben Michel Sap,bijna 44 jaar, samenwonend in Scheveningen. Ik ben een hardloper in hart en nieren. Dit is de 8ste keer dat ik mee ga met de Roparun als loper.

Mijn motivatie om mee te lopen met de Roparun is: Ik zet mij graag in voor zieke mensen met deze vreselijke ziekte en daar komt ook bij dat mijn vader helaas 3 jaar geleden getroffen is door deze ziekte.

In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als algemeen technisch beheerder bij een grote kinderdagverblijf organisatie in Den Haag en omstreken.

Francisca de Jong

Navigator

Ik ben Francisca de Jong, 43 jaar en werkzaam als ambulant hulpverlener bovenwijks Rijnmond Noord. Dit houdt in dat ik werk met gezinnen om de crisis of veiligheid te herstellen.

Ik ben een fanatiek hardloper. Ik loop al meerdere jaren als recreatief loper. Heb 4 marathons uitgelopen. (3x Rotterdam, 1x Zeeland).
Voor mij is hardlopen een manier van leven. Ik zou niet anders willen. Ik vind het geweldig om mijn grote passie in te kunnen zetten voor anderen. In 2017 heb ik mee mogen lopen met dit prachtige team, vanuit de functie hardloper. Op deze manier probeer ik mijn steentje bij te dragen voor de mensen die ernstig ziek zijn. Helaas heb ik van dichtbij meegemaakt wat deze ziekte met mensen doet. Ik besef hierdoor dat alle hulp nodig is. De mensen met kanker die niet veel tijd meer hebben, willen deze tijd wel met warmte en goede verzorging zo waardevol mogelijk afsluiten. Daar werk ik graag aan mee!!

Ik ben erg blij met het leuke team met prettige mensen om deze uitdaging weer aan te gaan. Dit jaar als navigator.
Naast hardlopen, zijn mijn hobby’s; allerlei vormen van sport, gezellig uiteten, naar de film, lezen, tijd doorbrengen met gezin, vriendinnen.  Ik houd wel van een uitdaging.

Jeannette Simonse

Fietser

Ik ben Jeannette, 26 jaar en werk als tandartsassistente bij Dent2Dent in Hendrik Ido Ambacht.
Mijn collega Renata Duut (team captain van taxi bakker runners) had zo enthousiast over dit bijzondere evenement verteld dat ik het zelf ook erg graag mee wil maken. Samen met met vriend William gaan we de uitdaging aan, hij als loper en ik als fietser. Uiteraard ook met een heel gezellig team!
Voor alle mensen met deze slopende ziekte hoop ik dat we een heel mooi bedrag ophalen!

Annette Verhoeven

Catering

Mijn naam is Annette Verhoeven en ik ben 50 jaar oud. Ik doe dit jaar voor eerst mee aan de Roparun als verzorger. Mijn man en zwager hebben al vaker meegedaan en kwamen altijd thuis met hele enthousiaste verhalen. Ik ben heel benieuwd hoe ik het ga vinden en ik heb er al heel veel zin in.

Los daarvan vindt ik het belangrijk om een bijdrage te leveren aan dit goede doel. Mijn moeder is aan kanker overleden en bij mijn vader is net (weer) kanker gevonden. Binnenkort start hij met de behandeling. Mijn deelname heeft voor mij dus een dubbele lading.

Ray Verschoor

Loper

Lindsey Faken

Loper

Mijn naam is Lindsey Faken en ga dit jaar voor de zesde keer mee als functie hardloopster. Tijdens de komende editie van de Roparun zal ik voor de derde keer starten vanuit Parijs. Mijn motivatie om mee te doen aan de Roparun is begonnen vanaf 2006 toen ik als junior hardloopster bij de mannenloopgroepen mocht meetrainen. Heb toen enorm leuke, emotionele en inspirerende verhalen gehoord over de Roparun. Vanaf toen heb ik elke Pinksteren met bewondering gekeken naar de deelnemers van de Roparun, die met zo’n inspanning zoveel mogelijk geld willen ophalen voor het goede doel. Het is een mooi, groot en goed evenement waar ik graag aan deel wil nemen.

Bert Kruis

Chauffeur Lopersbus

Ik heet Bert Kruis en doe voor de tweede keer mee met het team van taxi Bakker runners. Ik mag het team begeleiden als chauffeur van de lopers bus.

Ik zie er ook dit jaar weer heel erg naar uit omdat ik graag een goed doel ondersteun.

Jaap Verhoeven

Loper

Hallo, ik ben Jaap Verhoeven (47 inmiddels) en ben 1 van de 8 lopers.

In het dagelijks leven ben ik zelfstandig Financieel MKB-adviseur met een accountants-achtergrond. Ik doe dit jaar voor de 5e keer met de Roparun mee (3 x vanuit Hamburg , 2e x vanuit Parijs)

Het Roparunweekeinde is een fantastisch evenement waar ik altijd erg naar uit kijk.

Maanden lang zijn we als team bezig om geld op te halen voor dit goede doel en de beloning is een prachtig, vermoeiend en emotioneel weekend, vaak een enorme glimlach, soms een traan.

Als marathonloper en fervent trailer is het toch mooi dat ik mijn sportieve prestaties kan gebruiken voor mensen die dat helaas niet meer kunnen…….

Remon van Holstein

Loper

Ik heet Remon van Holstein, 35 jaar uit Rotterdam, werkzaam als IT’er.

Ik ben 2 jaar geleden verslaafd geraakt aan hardlopen mede door mijn Neef/Loper Michel Sap. 1,5 jaar geleden liep ik mijn 1e marathon.

Ik ga dit jaar voor de 2e keer mee met de Roparun als Loper en heb er heel veel zin in, en zeker omdat we zo’n mooi doel te ondersteunen. Al jaren volg ik en maak ik het als toeschouwer mee, omdat mijn neef al meerdere keren de Roparun gelopen heeft.

Denise van der Graaff

Masseur

Ik ben Denise, fysiotherapeut in een verpleeghuis.
Voor het eerst doe ik mee met de Roparun, gevraagd door vriendin Myra, om mee te gaan als masseur en nu is het bijna zover. Samen gaan we de uitdaging aan.
Ik houd van sporten, zelf doe ik met vriendinnen hardlopen en personal training.
In mijn leven ben ik regelmatig in aanraking gekomen met mensen die kanker kregen en zelfs dierbaren verloren aan deze vreselijke ziekte.
Roparun is dan ook een mooi evenement dat sport en het goede doel bij elkaar brengt. 
Op naar de Binnenrotte met een mooi bedrag!

Christiaan Verhoeven

Loper

Mijn naam is Christiaan Verhoeven, ik ben 50 jaar en ren dit jaar voor de 3e keer mee met de Roparun. Behalve het ondersteunen van het goede doel, is het ook elke keer een zeer indrukwekkende ervaring. Met een team zo'n afstand afleggen en oplossingen zoeken voor wat je onderweg tegenkomt is en blijft een geweldige belevenis. Dit keer is extra leuk omdat mijn vrouw Annette meegaat in het basiskamp.

Jaap de Leeuw van weenen

Masseur en chauffeur basiskamp

Ik heb al een paar keer meegedaan met de Roparun en vind het nog steeds een geweldig initiatief.
Na in mijn naaste omgeving twee mensen verloren te hebben aan kanker weet ik hoe slopend de ziekte kan verlopen.
De hulp die de Roparun hierbij biedt is heel belangrijk voor de levenskwaliteit van de patiënten. Steun dit initiatief!

Ton Koopman

Loper

Ik ben Ton Koopman ik ga voor de 7e keer mee met Team 11 Taxibakker Runners.

Ook deze keer ga ik weer mee als loper.

Ik hoop dat Roparun 2017 weer net zo'n succes mag worden als voorgaande jaren, en dat we weer een mooi bedrag bij elkaar mogen brengen voor het goede doel, waar wij voor staan.

Patricia Streng

Fietser

Hallo, ik ben Patricia. Ik ga dit jaar voor de 2e keer mee als fietser met Taxi Bakker Runners.

Het is de derde keer dat ik mee ga als fietser bij de Roparun, maar wel voor het eerst in dit team en vanuit Hamburg.

Met mensen praten over de Roparun brengt altijd veel mooie gespreksstof.

Een collega van mij is toen zij zelf ziek was, ondersteund vanuit een van de doelen van de Roparun.
Dit brengt haar nog steeds zulke mooie en warme herinneringen.

Die mooie momenten voor mensen die het zo verschrikkelijk hard nodig hebben is voor mij de drive om mee te doen met de Roparun.

Jan de Bruin

Algemeen Coördinator

Hallo! Ik ben Jan de Bruin, 51 jaar en ga voor de 13e keer mee met de Taxi Bakker Runners.

Dit wordt mijn derde jaar als Algemeen Coördinator van het Team tijdens de RopaRun en tevens ben ik verantwoordelijk voor de planning en documentatie m.b.t. de route.

In de afgelopen 12 jaar dat de Taxi Bakker Runners met de RopaRun meedoen hebben 110 mensen deel uitgemaakt van het team (dat normaal gesproken uit 25 mensen bestaat). Dus best veel wijzigingen m.b.t. de team samenstelling, maar niet m.b.t. tot het doel van de RopaRun, wat in het motto “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven” zo goed verwoord wordt

Op deze manier mijn steentje bijdragen om het leven voor mensen met kanker wat te veraangenamen doe ik met zeer veel plezier. Helaas heb ik, net als zoveel mensen, al te veel mensen aan kanker verloren. Die laatste periode van iemands leven draaglijker maken en nog wat vreugde verspreiden is waarom ik ook dit jaar weer mee doe.

Jeroen Zijlstra

Chauffeur lopersbus

Hoi! Ik ben Jeroen Zijlstra en ga het team ondersteunen als chauffeur van de lopersbus. Ik doe dit jaar voor de tweede keer mee aan de Roparun. Vorig jaar Hamburg en dit jaar Parijs. Ik ben benieuwd wat voor avontuur we dit jaar beleven. Helaas ken ik genoeg mensen die getroffen worden door deze ziekte en ga ik mij op deze manier voor het goede doel inzetten.

Myra van der Schee

Masseur

Hallo mijn naam is Myra en dit jaar doe ik voor het eerst mee met de RoParun als masseur voor het Taxibakkerteam.
Al jaren zie ik de teams binnen komen en al jaren wordt er ontzettend enthousiast van om al die mensen met elkaar te zien verzamelen om de laatste kilometers naar de stad af te leggen. Toen mij gevraagd werd mee te doen twijfelde ik geen moment en zei ja. Dit jaar niet toeteren voor de teams die binnenkomen maar zelf met een team naar "de Binnenrotte"

Luuk van der goes

Chauffeur basiskamp

en catering

Mijn naam is Luuk van der Goes en ik val in als chauffeur voor het basiskamp en ik ga helpen met de catering. Tweemaal ben ik met team 51 meegeweest als fietser vanuit Hamburg en een maal als teamcaptain van dat team vanuit Parijs. 

Wanneer je de run en de sfeer daarvan een keer meegemaakt hebt, is verdere uitleg over motivatie overbodig. En als ik toch een reden moet noemen: Orlando Roseval, deze is als aandenken aan jouw levenslust!

Claude Akkerman

Loper

Mijn naam is Claude Akkerman, 51 jaar en woon in Barendrecht . Al een aantal jaren lid van Atletiek vereniging Energie. Ik heb al een keer eerder aan de Roparun meegedaan als loper in een ander team. Op het laatste moment ben ik toegevoegd, ter vervanging van een deelnemer die geblesseerd is geraakt. Met vertrek uit Parijs maakt dit voor mij een bijzondere run vanwege de doorkomstplaatsen waar ik ben opgegroeid. Het enthousiasme van dit team heb ik al eerder ervaren en maakt het des te mooier om Taxi Bakker Runners te ondersteunen bij het bereiken van het sportieve doel tbv Roparun moto ‘leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb